Тел: +86 755 2357 1734

Банда: +86 189 2287 9832

Е-маил:

Затражи Цитат
Блогови/вести

Кућа - О нама - Блогови/вести - Како пронаћи професионалног добављача пластичних калупа и алата по конкурентној цени из Кине?

Како пронаћи професионалног добављача пластичних калупа и алата по конкурентној цени из Кине?

02. 28, 2022

Ињекционо бризгање пластике постаје све популарније у модерном индустријском производном окружењу. Ако желите да произведете поновљени масовни нискобуџетни производ, решење за ливење ће бити најбрже и најјефтиније решење за вас. Зато је веома важно пронаћи професионалног добављача пластичних калупа и алата за израду висококвалитетних пластичних калупа и алата са конкурентном ценом за све нове потребе/пројекат за пластично обликовање. Кинески калупи ће бити ваш најбољи избор ако пронађете решење за калупе по конкурентним ценама


Узмимо пример у аутомобилској индустрији, малом путничком аутомобилу, потребно му је око 6000 комплета алата у потпуности (укључујући алате за бризгање пластике, алате за штанцање, алате од пене и алате за ливење под притиском). Обично ако је ваша компанија ваша компанија. светског лидера у својој индустрији, требало би да имате строг и стабилан систем ланца снабдевања и желели бисте директно да изаберете добављача за аутомобиле првог или другог нивоа. Али ако сте аутомобилска компанија другог нивоа, како можете изабрати сопственог добављача, посебно за свог добављача алата? И даље бирате индустријског лидера за алате или само бирате добављача по најнижој цени? Чини се да то није добра опција за вас. Ако изаберете компанију која сервисира за компанију са водећом позицијом, обично су много скупљи и мање ефикасни за време реакције и услуге. Ако изаберете најјефтинијег добављача, он може имати веома лош квалитет и неке друге ризике. Превише компанија упада у ове 2 погрешне стратегије набавке и увек се жале јер су тако лоше и немају избора.


Бест тимес молд & пластиц продуцтс тецхнологи Лтд као професионални произвођач калупа за бризгање пластике средње величине, боримо се да будемо ваш стратешки дугогодишњи партнер за пластичне калупе и алате са конкурентном ценом. Већ дуги низ година опслужујемо многе купце из Америке, Канаде, ЕУ итд. и градимо своју репутацију нашим високим квалитетом и богатим искуством.


Ако нађете спољног добављача алата из области ниске цене, ако пронађете поузданог и професионалног добављача за бризгање пластике, обавестите ме, ми ћемо вам помоћи да пронађете боље решење. Обавестите ме и ми ћемо вам дати више поверења за ваш нови пројекат.


Како пронаћи професионални пластични калуп