Тел: +86 755 2357 1734

Банда: +86 189 2287 9832

Е-маил:

Затражи Цитат
Услуге

Кућа - Услуге

Дизајн делова и прототипови

Ако то можете сањати, ми то можемо изградити.

Бест тимес молд & пластиц продуцтс тецхнологи лтд. има вишеструке могућности дизајна и развоја радећи у сарадњи са нашом разноликом базом клијената како би произвео високо креативна решења за дизајн производа. Радећи са клијентима, од почетника до великих ОЕМ-а, ми доносимо идеје о производима на тржиште ефикасно и неприметно уз потпуно интегрисани пакет могућности развоја производа компаније Бест Тимес Моулд.


Почевши од концептуалне идеје и дигиталног дизајна, наш тим искусних дизајнера преузима визију купца и оживљава је. Са нашим инжењерским могућностима, потврђујемо функционалност визије купца уз одржавање креативног имиџа. Производимо глинене моделе пуне величине користећи наше високо прецизне млинове са 5 оса. Извршено са највишим квалитетом и посвећеношћу,


Бест тимес молд & пластиц продуцтс тецхнологи лтд. Цреативе Сервицес подржава потребе корисника од идеје до издања на нивоу производње и прототипова.


Ви дефинишете оквир - ми пружамо решења.

Дизајн производа

Дизајн производа

Дизајн производа

Дизајн производа

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Наши инжењери ће радити заједно са вама на дизајну вашег прилагођеног дела и прототипу пре производње калупа и бризгања пластике како би осигурали да дизајн 100% испуњава стандарде алата и захтеве купаца.

Затражи Цитат