Тел: +86 755 2357 1734

Банда: +86 189 2287 9832

Е-маил:

Затражи Цитат
ФАК

Кућа - О нама - ФАК

 • 10.Q:Можете ли се ускладити са одређеном бојом?

  Да, можемо ускладити одређену боју према узорцима. Или ускладите одређену боју, позивајте се на РАЛ или ПАНТОНЕ број боје.

 • 11.Q:Шта кажете на ваш калуп и рок плаћања?

  Услови плаћања калупа: 50% по наруџбини, 40% при првој уплати, 10% пре слања калупа. Може се преговарати. Услови плаћања дела: 50% по наруџбини, 50% пре испоруке производа. флексибилни смо у погледу услова плаћања калупа како бисмо подржали наше клијенте.

 • 12.Q:Које је време за пластичне калупе и процесе бризгања?

  Време испоруке калупа за ињектирање рачуна се од одобрења извлачења калупа и пријема депозита до првог испитивања калупа (Т1), обично је потребно 3 недеље до 5 недеља за узорке Т1 за калупе мале и средње величине. За неке велике калупе и компликоване калупе, може бити потребно 6-8 недеља за Т1 узорке. Време испоруке за бризгање које се рачуна од одобрења узорка и пријема депозита до завршетка производње, количина поруџбине одређује потребно време испоруке, обично 3 до 15 дана. Зависи.

 • 13.Q:Хоће ли Бест Тимес Молд послати ДФМ извештај клијенту?

  Да, Бест Тимес Молд ће послати ДФМ (дизајн за производњу) извештај, па чак и анализу протока калупа пре почетка конструкције калупа на преглед/одобрење од стране корисника.

 • 14.Q:Хоће ли Бест Тимес Молд послати дизајн калупа на одобрење?

  Након одобрења ДФМ-а, Бест Тимес Молд ће послати дизајн калупа на одобрење, а Бест Тимес Молд неће почети да сече челик пре него што од купаца добије одобрење за дизајн калупа.

 • 15.Q:Колико пластичних узорака ће бити бесплатно обезбеђено?

  Бест Тимес Молд би обично обезбедио 5 ~ 10 узорака за пробне прве узорке калупа са капијом (ако их има) бесплатно у складу са величином делова, то би био терет за преузимање.

 • 16.Q:Како ће Бест Тимес Молд водити евиденцију о свим подацима о калупима?

  Бест Тимес Молд ће водити евиденцију о свим коначним одобреним 2Д, 3Д цртежима калупа, документима о модификацијама и послати их клијенту на фајл како би се избегла забуна у будућности у случају да је потребна инжењерска промена.

 • 17.Q:Како контролисати квалитет пре испоруке?

  Испорука се може договорити само након што је Бест Тимес Молд КЦ инспекција ПАСС, или купац КЦ инспекција ПАСС, или треће стране инспекција ПАСС, ако је потребно. А Бест Тимес Молд ће увек бити ту да пружи пуну подршку.